Valmennus

Valmennus 2018-2019

Jonna Pesonen

Olen Jonna Pesonen, 22-vuotias ja Lappeenrannan kasvatti. Luistelu-urani alkoi vuonna 2000 luistelukoulusta ja jatkui aina vuoteen 2016 asti. Sinä aikana kilpailukokemusta kertyi niin Minoreista, Sm-noviiseista, Kansallisista Junioreista kuin Kansallisista Senioreistakin.

Valmentamisen aloitin Saimaan Muodostelmaluistelijoissa vuonna 2011. Näiden vuosien aikana valmennuskokemusta on kertynyt jokaisesta seuramme ryhmästä ja joukkueesta. Tällä kaudella toimin vastuuvalmentajana seuraavissa ryhmissä/ joukkueissa: Mini Illusions Lappeenranta, Golden Illusions, Crystal Illusions ja Leidit.

Olen suorittanut 1- tason muodostelmaluisteluvalmentaja tutkinnon, sekä STLL:n Luistelun ohjauksen peruskurssin ja Luistelukouluohjaajan peruskurssin. Näiden lisäksi olen käynyt vaadittavat EKLU:n järjestämät koulutukset.


Tiia-Maria Myyry

Aloitin luistelun luistelukoulusta, josta siirryin harrastajaryhmään ja sen jälkeen luistelin minoreissa (Ice Illusions) 5 vuotta, jonka jälkeen luistelin junioreissa (Team Illusions) 2 vuotta.

Olen suorittanut 1- tason muodostelmaluistelututkinnon ja STLL: n Luistelun ohjauksen peruskurssin ja Luistelukouluohjaajan kurssin sekä EKLU: n Opettaminen ja taidon oppimisen perusteet ja Lasten urheilun perusteet- kurssit.

Valmennan tulevalla kaudella Imatralla tuloskasjoukkuetta. Olen valmentanut tässä seurassa vuodesta 2011.

Toivotan kaikille iloisia luisteluhetkiä.


Sonja Tyrisevä

Olen Sonja Tyrisevä, entinen seuran kasvattiluistelija. Tällä hetkellä viimeistelen fysioterapian opintojani Saimaan ammattikorkeakoulussa, tavoitteena valmistua joulukuussa 2018.

Kaudella 2018-2019 valmennan kansalliset juniorit Crystal Illusions -joukkuetta ja toimin fysiikkavalmentajana seuran kilpaileville joukkueille. Valmentamisen olen aloittanut oman luistelu-uran loputtua vuonna 2014.

Olen suorittanut 1. Tason muodostelmaluistelun valmentajakoulutuksen ja STLL:n Luistelun ohjauksen perusteet sekä Luistelukouluohjaajan koulutuksen.

Muodostelmaluistelun iloa vuodesta 2010