SaiML:n harrasteryhmien syyskausi starttaa, tervetuloa luistelemaan vanhat ja uudet harrastajat!

Hei luistelijat ja perheet! 

SaiML:n harrasteryhmien syyskausi starttaa, tervetuloa luistelemaan vanhat ja uudet harrastajat!

Hippo-luistelukoulu on Lappeenrannan osalta tällä hetkellä täynnä, mutta syyskuun lopulla saamme lisää jääaikaa ja voimme tarvittaessa lisätä toisen ryhmän, joten ilmoittautumisia otetaan edelleen vastaan osoitteessa puheenjohtaja(at)saiml.fi. Imatran Hippo-luistelukoulussa sen sijaan on paikkoja vapaana heti, tervetuloa maksuttomaan luistelukouluun Spa Areenalle!

Mini Illusions -muodostelmaluistelukouluihin mahtuu myös hyvin mukaan! Eli jos luistelukoulu tuntuu jo liian helpolta, perusluistelutaito on hallussa ja muodostelmaluistelun alkeet kiinnostavat, Mini Illusions on juuri sopiva ryhmä jatkaa luisteluharrastusta. Valmentajat antavat mielellään lisätietoja, arvioivat tarvittaessa taitotasoa ja neuvovat oikean ryhmän valinnassa. 

Äidit, isät, kummit ja muut – meillä on myös aikuisille sopivat muodostelmaluistelukoulut sekä Lappeenrannassa että Imatralla. Ryhmät kulkevat nimellä Leidit, mutta isien ilmaantuessa harjoituksiin voimme muuttaa nimet paremmin sopiviksi 🙂 Uusia luistelijoita mahtuu hyvin mukaan vanhojen rinnalle treenaamaan perusluistelua ja muodostelmaluistelun alkeita, tervetuloa!

Antoisaa syyskautta, oppimisen iloa ja liikkumisen riemua kaikille harrastajillemme! Mukavassa seurassa on mukava harrastaa 🙂

-Kaisa/SaiML pj