Saiml hakee tuntivalmentajia kaudelle 2022-2023

Tehtävänkuva

Saimaan Muodostelmaluistelijat on muodostelmaluisteluun erikoistunut seura, ja toimintaa Lappeenrannassa on ollut ollut ennen erikoisseuran perustamista. Kilpailevia joukkueita ovat tällä hetkellä tulokkaat, kansalliset noviisit ja kansalliset juniorit. Lisäksi seurassa on luistelukoulu, minien ryhmä, kansalliset seniorit.

Etsimme uusia tuntivalmentajia kaudelle 2022–2023 vahvistamaan muodostelmaluistelun valmennustiimiä, mutta jatkosopimus on mahdollinen. Pidempiaikainen sitoutuminen edesauttaa lajin kehittämistä alueellamme. Työtehtäviin kuuluu joukkueiden jää- ja oheisvalmennusta, kilpailu- ja leirimatkoja kotimaassa. Valmennustyö tapahtuu pääasiassa iltaisin ja viikonloppuisin Lappeenrannan ja Imatran jäähalleissa.

Tarkka työnkuva tuntimäärineen ja vastuineen sovitaan kokemuksen ja kiinnostuksen mukaisesti. Vastuuvalmentajan työ on myös mahdollinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan huhtikuussa, mutta aloitusajankohta on sovittavissa.

Toivomme sinulta STLL:n valmentajakoulutuksia sekä mahdollisesti muita valmentajan työtä tukevia opintoja ja työkokemusta. Omaat muodostelmaluistelutaustaa vähintään kansalliseen junioritasoon saakka ja kenties olet jo valmentanut aiemmin. Hyvillä vuorovaikutustaidoilla pystyt huomioimaan erilaiset tavat oppia ja auttamaan luistelijoita saavuttamaan tavoitteitaan. Olet aloitekykyinen ja vastuullinen omasta työstäsi sekä tiimipelaaja, joka jakaa tietoa muun valmennustiimin kanssa.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus mielellään 28.2.2022 mennessä hallituksen valmentajavastaava Marko Helmiselle urakointi.helminen[at]gmail.com. Lisätietoja saat myös häneltä puh. 0453476868.

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä edellyttää, että uusi työntekijä esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6§:n 2 momentissa tarkoitetun rikosrekisteriotteen ennen työsuhteen alkamista. Ote on asianomaisen itsensä hankittava. Sitä ei tarvitse liittää hakuasiakirjoihin.