Meijän kilpailut

Minun tunnelmani ovat vieläkin niin korkealla lauantaisen kisatapahtuman tiimoilta, että haluan jakaa tuntemuksiani myös muille seuralaisille. Tapahtuma oli seuralle menestys. Kiitos seuralaisten antaumuksellisen talkoopanoksen kisat vietiin läpi hienosti, aikataulu piti ja suurta väkimäärää saatiin liikuteltua sujuvasti.

Ihan ensimmäinen kiitos onnistuneista kisoista kuuluu tietysti pääosan esittäjille: luistelijoille. Lukuisat joukkueet ympäri suomea piirsivät Kisapuiston hallin jäähän sellaiset kuviot, ettei kukaan jäänyt kylmäksi. Joukkueiden toiminta kisoissa oli paitsi asialle omistautunutta ja ammattitaitoista, myös edelleen toverillista, iloista ja yhteisöllistä. Kaikkea sitä minkä minä koen muodostelmaluistelussa erityiseksi. Kiitos luistelijat! Suuri kiitos kuuluu myös valmentajille ja huoltoporukoille, unohtamatta tuomareita. Kaikkia tarvitaan onnistuneeseen kisaan.

Suuri kiitos onnistuneista kisoista kuuluu tietysti meijän seuran upeille talkoolaisille ja kaikille yhteistyökumppaneille. Mukana oli jo monissa kisoissa talkoolaisina häärineitä konkareita ja ilahduttavaa kyllä, myös paljon uusia kasvoja. Päivään mahtui lukuisia tapauksia, joissa konkaritalkoolaiset opastivat uusia talkoolaisia kisojen järjestämisen nikseihin. Nämäkin kisat saattoivat olla joillekin talkoolaisille viimeiset suoritusportaassa mutta viestikapulaa jaettiin ansiokkaasti eteenpäin. Kiitos meijän talkoolaiset!

Erikoiskiitokset vielä Saimaan kameraseuran ihanille kuvaajille. SaiML:n kuvat.fi sivuille onkin jo siirretty lukuisia upeita kuvaajien ottamia otoksia ja lisää on kuulemma tulossa. Näiden kuvien äärellä on mukava muistella SaiML:n vuonna 2018 keväällä järjestämiä erityisen onnistuneita muodostelmaluistelukisoja. Hyvä myö!

Pirjo