SaiML ja Lrl luistelukoulu Lappeenranta

KEVÄTKAUSI 2021

Kevätkausi käynnistyy maanantaina 11.1 klo 18-18.45.

Starttipäivän jälkeen harjoitukset jatkuvat alla olevin vakiovuoroin. Luistelukouluun pääsee mukaan myös starttipäivän jälkeen.

Harjoitusajat:

Jatkoryhmä: jää maanantaisin klo 18 – 18.45, 2-halli

jää lauantaisin klo 10.45 – 11.30, 2-halli

Alkeisryhmä: jää lauantaisin klo 10 – 10.45, 2-halli

Koronatilanteen takia luistelukoululla ei ole oheisharjoituksia kevätkauden aikana.

Valmennus:

Luistelukoulun vastuuvalmentajina toimivat Tytti Ryhänen (Lrl) ja Elina Isaksson (SaiML).

Hinta:

60 €/kevätkausi, lisäksi jäsenmaksu 40 €/perhe. Hinta sisältää 2 jääharjoitusta/vko sekä vakuutuksen. Sisaralennus -35 %.

Jäsenmaksu 40 eur on voimassa sekä syys- että kevätkauden. Jäsenmaksu oikeuttaa luistelun harrastamiseen molemmissa seuroissa kauden 2020-2021 aikana ja Lappeenrannan Luistelijoiden jatkoryhmiin tai Saimaan muodostelmaluistelijoiden jatkoryhmiin siirtyviltä ei näin peritä uutta jäsenmaksua.

Luistelukoulussa lapset jaetaan tasoryhmiin taitotasonsa mukaisesti. Luistelukouluvalmentajamme vahvistavat lapselle taitotasoon nähden parhaiten sopivan ryhmän jääharjoitusten alkaessa.

Alkeisryhmä on tarkoitettu lapsille, joilla ei ole vielä aiempaa luistelukokemusta ja tarvitsevat näin avustajia ja kannattelevaa tukea luistelun opettelemisessa. Alkeisryhmän harjoittelussa tavoitteena on mm. oppia luistelemaan ilman tukea sekä eteen että taaksepäin ja oppia kaatumaan ja nousemaan ylös itsenäisesti.

Jatkoryhmä puolestaan sopii lapsille, jotka hallitsevat jo alkeisryhmässä opitut perusasiat eivätkä enää tarvitse tukea pystyssä pysymiseen. Harjoittelussa keskitytään jo hieman haastavimpien taitojen omaksumiseen, esim. erilaiset liu’ut, askeleet ja pyörähdykset & piruetit (esim. kukkopiruetti). Jatkoryhmä sopii lapsille, joilla on jo aiempaa luistelukoulukokemusta esim. yhden kauden verran.

Luistelukoulu on tarkoitettu 3-7- vuotiaille tytöille ja pojille! Kilpaluistelusta kiinnostuneille luistelukoulussa jo perustaidot omaksuneille lapsille suosittelemme erillisiä kilpailemaan valmistelevia kehitysryhmiä.

Lisätietoja kehitysryhmistä:

Lappeenrannan luistelijoiden kehitysryhmä: vastuuvalmentaja Kaisla Iljin, puh: 045-129 9336

Saimaan muodostelmaluistelijoiden kehitysryhmä Mini Illusions: vastuuvalmentaja Helmi-Ilona Saalasti, puh: 040-187 4439

Lisätietoja: lrlsaiml.luistelukoulu@gmail.com, p. 050-432 5200 (luistelukouluvastaava Tytti Ryhänen/LRL)

Ilmoittautuminen: Sähköisellä ilmoittautumislomakkeella

Lue myös: SaiML ja Lrl luistelukoulu Lappeenranta | Luistelukoulun ABC | Varusteet | Ilmoittautumislomake

Muodostelmaluistelun iloa vuodesta 2010