Lrl ja SaiML luistelukoulu Lappeenranta

SYYSKAUSI 2023

Luistelukoulumme starttaa maanantaina 11.9.2023.

Luistelukouluun voit ilmoittautua myös kesken kauden.

Luistelukoulun ilmoittautumislomake kaudelle 2023-2024.

HARJOITUSAJAT

Jää maanantaisin klo 18-18:45 2-halli

Jää lauantaisin klo 10-10:45 2-halli

VALMENNUS

Luistelukouluohjaajat: Saga Hovi, Vilja Lindh (LRL) ja Alisa Väärälä (SaiML).

HINTA

60 €/syys-/kevätkausi, lisäksi jäsenmaksu 40 €/perhe. Hinta sisältää 2 jääharjoitusta/vko sekä vakuutuksen. Sisaralennus -35 %.

Jäsenmaksu 40 eur on voimassa sekä syys- että kevätkauden. Jäsenmaksu oikeuttaa luistelun harrastamiseen molemmissa seuroissa kauden 2023-2024 aikana ja Lappeenrannan Luistelijoiden jatkoryhmiin tai Saimaan muodostelmaluistelijoiden jatkoryhmiin siirtyviltä ei näin peritä uutta jäsenmaksua.

Luistelukoulussa lapset jaetaan tasoryhmiin (alkeis- tai jatkoryhmä) taitotasonsa mukaisesti. Luistelukouluvalmentajamme vahvistavat lapselle taitotasoon nähden parhaiten sopivan ryhmän jääharjoitusten alkaessa. Alkeis- ja jatkoryhmän harjoitukset pidetään samaan aikaan ja samalla jäällä, eri puolilla kenttää.

Alkeisryhmä on tarkoitettu lapsille, joilla ei ole vielä aiempaa luistelukokemusta ja tarvitsevat näin avustajia ja kannattelevaa tukea luistelun opettelemisessa. Alkeisryhmän harjoittelussa tavoitteena on mm. oppia luistelemaan ilman tukea sekä eteen että taaksepäin ja oppia kaatumaan ja nousemaan ylös itsenäisesti. Luistelukouluohjaajat sekä avustajat auttavat lapsia tunnin aikana, mutta myös vanhemmat ovat tervetulleita jäälle lapsensa avuksi halutessaan. Luistelukoulumme käytössä on myös muutamia luistelutukia.

Jatkoryhmä puolestaan sopii lapsille, jotka hallitsevat jo alkeisryhmässä opitut perusasiat eivätkä enää tarvitse tukea pystyssä pysymiseen. Harjoittelussa keskitytään jo hieman haastavimpien taitojen omaksumiseen, esim. erilaiset liu’ut, askeleet, pyörähdykset ja piruetit (esim. kukkopiruetti). Jatkoryhmä sopii lapsille, joilla on jo aiempaa luistelukoulukokemusta esim. yhden kauden verran.

Luistelukoulu on tarkoitettu 3-7- vuotiaille tytöille ja pojille!

Lisätietoja: lrlsaiml.luistelukoulu@gmail.com

Lue myös: SaiML ja Lrl luistelukoulu Lappeenranta | Luistelukoulun ABC |Luistelukoulun pelisäännöt ja vastuut| Varusteet | Ilmoittautumislomake

Muodostelmaluistelun iloa vuodesta 2010