Golden Illusions toisessa valintakilpailussa Helsingissä

Noviisijoukkueemme Golden Illusions osallistui toiseen SM – valintakilpailuun, joka järjestettiin edellisen tapaan Helsingin jäähallissa. Tällä kertaa kisoja isännöi perinteikäs Helsingin Luistelijat. Joukkueemme oli saapunut tälläkin kertaa kisapaikalle edellisenä iltana. Ikimuistoisen elämyksen luistelijoillemme tarjosi iltainen kävelyretki Helsingissä ja verryttelyhetket upeassa Senaatintorin empiremiljöössä.

Kisapäivänä joukkue oli selvästi levollisempi kuin edellisissä kisoissa. Myös valmennus oli luottavaisella mielellä. Tyttöjen harjoittelusuoritus oli mennyt hyvin ja oli lupa odottaa hyvää suoritusta.

Ja sen tytöt tekivätkin! Selvästi itsetuntoa ja luistelun riemua uhkuen he suoriutuivat mallikkaasti ohjelmastaan. Joukkueen valmentaja Sonja Tyrisevä säteili tyytyväisyyttä kisan jälkeen. Suoritus oli parempi kuin vajaa kuukausi sitten ensimmäisissä valintakilpailuissa. Eteenpäin oli menty aimo harppaus. Vain pisteet (32,61) herättivät valmennuksessa pientä epäuskoa. Jäätiinhän paremmalla suorituksella 1. valintakilpailun pisteistä reilu puoli pistettä. Näillä pisteillä irtosi sijoitus 8/9. Valitettavasti joukkueemme ei selvinnyt tällä kaudella kauden parhaimpien joukkueitten osalta pidettävään kultafinaaliin, mutta keväällä joukkue kisaa vielä muiden kilpailujen ohella Sm – sijoituksista hopeafinaalissa.

Mikko Mattinen

Kuvia Noviisien 2. valintakilpailusta