SaiML:n nettisivut uudistuivat – vinkkejä sivujen selaamiseen

Tässä muutamia vinkkejä sivujen selaamiseen:

  • Tuoreimmat uutiset ja ajankohtaisimmat jutut löytyvät Ajankohtaiset -osiosta, etusivulle nostetaan kausiluonteisia pysyvämpiä aiheita. Vanhempia uutisia pääset hakemaan Uutisarkisto -osiosta. 
  • SaiML:n kalenteri on korvannut entiset harjoitusaikataulusivut. Kalenterista löytyvät kaikkien ryhmien harjoitusajat ja -paikat sekä koko seuran tapahtumat. Kalenteriin päivittyvät mahdolliset muutokset aikatauluissa. 
  • Harrasteryhmät ja kilpailevat joukkueet esittäytyvät kukin omalla sivullaan, kaikki yhteystiedot löytyvät puolestaan kootusti Yhteystiedot-sivulta. Seuraesittely hallituksen kokoonpanoineen on Seura -sivulla, Linkki- ja tiedostopankista pääset mm. Luistelijan käsikirjaan, sääntöihin ja lomakkeisiin. Kuvagalleriamme on vielä kesken, samoin joukkueiden vanhojen kausien tietojen ja kuvien siirto – nämä täydentyvät pikkuhiljaa syksyn mittaan. Kilpailut -sivulle keräämme tiedot joukkueidemme tulevista kilpailuista ja tulokset heti niiden valmistuttua. 
  • Yhteistyökumppaniemme logot pyörivät etusivullamme, joukkuekohtaiset sponsorit löytyvät puolestaan kunkin joukkueen omalta sivulta. Molemmissa on tilaa uusille tukijoille – jos mainospaikka kiinnostaa, yhteydenotot rahastonhoitaja(at)saiml.fi.

Etkö löydä tai puuttuuko jotain, eikö joku linkki toimi? Laita viestiä webmaster(at)saiml.fi, niin täydennämme ja korjaamme 🙂 Toivottavasti uudet sivumme palvelevat teitä entisiäkin paremmin!

 – Nettitiimi